Wie zijn wij

OVER ONS

Wij zijn Roofing Solutions, wij zijn de strijders, de knokkers, de mannen van aanpakken, de mannen van de meters. Kortom een allround dakdekkersbedrijf met de focus op de industriële nieuwbouw en renovatie. Wij zullen er altijd naar streven de belangen te behartigen van al onze partners en relaties. De bouw maken we immers samen.

Afspraak is afspraak

Hoge kwaliteit, snelheid en flexibiliteit

Een optimale oplossing voor ieder dak

No-nonsense mentaliteit

Bewezen partner in de bouw- en renovatie branche

“De manier waarop wij werken, is de vertaling van mijn visie: no-nonsense and never settle for less”

Freddy Christ – Oprichter en eigenaar Roofing Solutions

Dakdekken vanuit huis met de paplepel ingegoten

 

Al vanaf mijn achtste levensjaar ging ik met mijn vader mee het dak op. Tijdens de middelbare school periode kreeg ik het werk goed onder de knie en werkte ik in de weekenden en tijdens de schoolvakanties graag op het dak. Na de middelbare school heb ik geprobeerd een beroepsopleiding te volgen maar na 3 maanden ben ik snel terug het dak op gegaan. Ik nam vervolgens een hoop taken op me binnen mijn vaders bedrijf. Toen die onderneming op enig moment ophield te bestaan besloot ik de touwtjes zelf in handen te nemen: ik besloot zelfstandig dakdekker te worden.

Dat leide tot de oprichting van roofing solutions

 

Ik zou het gaan doen via mijn regels en op mijn manier. Met een vooraf gedefinieerd plan en een uitgestippelde route voor de toekomst begon ik aan mijn onderneming. Ik schreef me in de KvK in als eenmanszaak en kocht een Volkswagen Caddy, mijn eerste bedrijfswagen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een Besloten Vennootschap en hebben we dagelijks 8 productieploegen aan de gang. Deze productieploegen zijn we Squads gaan noemen vanwege de vele snelle interventies die we doen naast de grote projecten die vaak al lang van te voren ingepland zijn.

roofing solutions is dan ook echt een familiebedrijf

 

Ik ben door mijn vader dakdekker geworden, mijn vrouw en moeder werken mee in de zaak en ik hoop dat mijn zoons later ook in het bedrijf komen werken. Behalve onderling hebben we ook met onze monteurs een warme band die inniger is dan in sommige families voorkomt. Deze saamhorigheid geeft ieder individu die deel uitmaakt van onze onderneming de kracht om de extra-mile te maken. Dit is de fundering waar naar mijn mening een succesvol bedrijf op is gebouwd. Problemen of misstanden dienen opgelost te worden en kies altijd eerst de dialoog.

“Roofing Solutions is mijn levenswerk.”
– Freddy Christ –

Sinds 2010

Ons Verhaal

Binnen 10 jaar zijn wij uitgegroeid tot een gerespecteerde partner binnen onze klantenkring. Maar ook tot een geduchte concurrent binnen de branche. Vanaf de eerste dag is het leveren van ultieme klanttevredenheid altijd ons doel geweest. Deze ambitie heeft ons gebracht waar we nu staan. Een resultaat behaald door bloed, zweet en tranen. En daar zijn we trots op.

Onze Missie

Snelheid, flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid en kwaliteit zijn vanzelfsprekend voor Roofing Solutions, maar bovenal vinden wij het belangrijk om onze afspraken altijd na te komen. Voor elk probleem is er een oplossing en met die instelling worden ook de grootste uitdagingen tot een goed einde gebracht. We zijn er niet vies van om andermans taken over te nemen, indien dat noodzakelijk is om zo stagnatie te voorkomen. In goed overleg kom je samen heel ver.

2010

De oprichting van Roofing Solutions als eenmanszaak. Na 3 jaar landde de eerste grote vaste klant: het van oorsprong Belgische bedrijf Geerits Constructies N.V. Deze samenwerking werkte als vliegwiel voor de groei van Roofing Solutions.

 

2017

Roofing Solutions begon uit zijn voegen te groeien. Daaruit volgde de logische stap om de organisatie om te zetten naar een Besloten Vennootschap en het jaar erop is besloten een fusie aan te gaan met compagnon Łukasz Wojczyński.

 

2019

De inkoop van de nieuwe aandeelhouder heeft geleid tot versnelde groei ten opzichte van de voorgaande jaren, met nu een jaarlijkse productie van 190.000m² dakoppervlak. Een trend die wij in de komende jaren voort gaan zetten.

 

2020

Het jaar waarin Roofing Solutions B.V. zijn 10-jarige jubileum mocht vieren. Met oprechte dankbaarheid naar iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt en de vaste partners die in Roofing Solutions B.V. blijven vertrouwen. Op naar de volgende 10 jaar!

Jaar ervaring

VASTE PARTNERS

per jaar

Flexibiliteit

Aan daken tot 4.000 kunnen wij meestal binnen 2 weken beginnen. Ook wanneer er wijzigingen plaatsvinden in de planning of de werkzaamheden kunnen wij hier direct op anticiperen. Ons doel is namelijk hetzelfde als uw doel: snel en goed resultaat leveren.

Nette Prijsafspraken

Wij kunnen u een scherpe offerte aanbieden dankzij onze teams die buitengewoon snel en flexibel werken en de juiste kwaliteit nastreven. Daarnaast hanteren wij een no-nonsense mentaliteit: wij doen niet moeilijk over gering meerwerk.

Goede Service

Er kan altijd iets gebeuren gedurende een project. Hoe wij als Roofing Solutions B.V. hierop reageren is uniek binnen onze sector. Alle complicaties worden direct aangepakt en heel snel opgelost. Hiervoor kiezen wij altijd eerst om de dialoog aan te gaan.

Productiviteit

Wanneer het voorbereidende werk is uitgevoerd gaan we aan de slag met dat waar we goed in zijn: meters maken conform bestek of omschrijving. Omdat onze teams jarenlange ervaring hebben en gedreven worden door passie, maken zij meer meters per uur dan onze concurrentie. Zo zijn wij in staat om gemiddeld 1.500 per dag aan kunststof dakbedekking en isolatie aan te brengen.

Duidelijkheid

Aan de hand van uw tekeningen kunnen wij een accurate kosten schatting maken met behulp van specifieke programma’s. Ook kunnen wij u vooraf vertellen waaruit onze werkzaamheden zullen bestaan en hoe deze werkzaamheden het beste in uw planning ingepast kunnen worden. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten. 

Orde en Netheid

Bij Roofing Solutions B.V. zorgen wij te allen tijde dat alle processen gestroomlijnd lopen, zowel intern als extern. Voor ieder project wordt zowel de aan- als de afvoer van hulpmiddelen, gereedschappen en materialen opgezet en bewaakt. Aan het eind van de werkdag wordt de werkplek opgeruimd zodat het ook buiten werktijden verantwoord is om het dak te betreden voor bijvoorbeeld inspectie. Voorraden op het dak worden gefixeerd zodat deze niet van het dak waaien en overschotten worden in de daarvoor bestemde containers geplaatst of direct afgevoerd. Een opgeruimde werkplek is een veilige werkplek.

TESTIMONIAL

Tevreden Partners

“Wij zijn erg tevreden over de manier van werken, Roofing Solutions levert kwaliteit af en staat onmiddellijk klaar mochten er toch ooit opmerkingen zijn of problemen of klachten voordoen. Dat vinden we heel erg belangrijk voor onze klanten. Roofing Solutions is voor ons een efficiënte Can-Do onderneming met het juiste hart voor een klant.”

“Roofing Solutions is een zeer fijn bedrijf om zaken mee te doen. Je merkt echt dat het een familiebedrijf is en dat hard werken hoog in het vaandel staat. Het een zeer loyaal bedrijf die met wederzijds respect het gesprek aan gaan als zaken niet lekker lopen. Bovendien worden afspraken nagekomen. Kortom een fijn bedrijf om mee samen te werken.”

Farisch Chandoe

Farisch Chandoe

Operationeel Directeur

Freddy Christ

Freddy Christ

Algemeen Directeur

Lukasz Wojczyński

Lukasz Wojczyński

Technisch Directeur

Margot van Ewijk

Margot van Ewijk

Administratief Medewerker

Shelly Christ-Verspeek

Shelly Christ-Verspeek

Administratief Medewerker

Junior Kwantes

Junior Kwantes

Calculator

Irek Grzesik

Irek Grzesik

Magazijnmanager

Mateusz Majdzik

Mateusz Majdzik

Manager Service & Onderhoud

5 + 8 =

Kantoor

Nobelstraat 28F
5051DV Goirle

Social Media

Volg je ons al?