DE DAKDEKKER VAN TILBURG

Wat mag u van ons verwachten en waar staan wij voor? Na het eerste contactmoment maken wij met u een afspraak en ontvangt u van ons een vrijblijvende en geheel persoonlijke prijsopgave. Indien u ons dan de opdracht geeft, doen wij vervolgens waar wij goed in zijn.

Afspraak is afspraak

Zowel Zakelijk & Particulier

Woonhuizen of Bedrijfspanden

Het dakdekkersbedrijf van Tilburg & Omgeving

Bewezen partner in de bouw- en renovatie branche

Dakdekkersbedrijf tilburg

Als uw betrouwbare specialist in kunststof dakwerken in Tilburg levert Roofing Solutions diverse werkzaamheden van topkwaliteit. Wij werken met een vast team van onderaannemers en staan dag en nacht paraat om uw dak weer ‘waterproof’ te maken. Ons team is goed opgeleid en ervaren in alles wat komt kijken bij gedegen dakbedekking. Een goed en stevig dak boven uw hoofd is immers van een niet te onderschatten waarde. Bij onze werkzaamheden kunt u denken aan renovatie en onderhoud van oude platte daken tot het maken van complete nieuwe dakoppervlakten

Wij onderscheiden ons van andere dakdekkersbedrijven door gedegen professionaliteit en doelgerichte oplossingen op maat. Daken zijn niet per definitie uniform en vragen vaak om een flexibele en slimme aanpak. Roofing Solutions heeft de kennis en de up-to-date materialen en technieken om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden geheel conform de afspraken worden gerealiseerd.

Opererend als dakdekkersbedrijf in Tilburg verzorgen wij dakwerken door heel Nederland, maar ook in België & Duitsland. Absolute kwaliteit nemen wij daarbij als uitgangspunt en einddoel. Roofing Solutions, uw specialist in dakwerken te Tilburg, is een erkend bedrijf voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Particulier & Zakelijk

Snel een nieuw dak nodig? Zowel zakelijk als particulier

 

Elk dak is anders. Door met u mee te kijken naar de situatie bieden wij de beste oplossingen voor uw dak. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen en budget.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij snel schakelen en goed op de situatie inspelen. Zo is uw renovatie binnen no-time gepland, uitgevoerd en opgeleverd. En kunt u weer zorgeloos verder. 

Of het nu platte daken, hellende daken of andere soorten daken betreft, wij hebben altijd de passende oplossing voor uw specifieke eisen. Ook voor de renovatie of het aanbrengen van dakbeschot of isolatiemateriaal bieden wij  vakwerk.

Dakdekkersbedrijf Tilburg

Roofing Solutions de dakdekker voor Tilburg en omstreken

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker in Tilburg om omgeving? Roofing Solutions uit Tilburg heeft ruim 25 jaar ervaring als dakdekker. Wij zijn specialist in kunststof dakbedekkingen, zowel in nieuwbouw als renovatie. Of het nu platte daken, hellende daken, wij hebben altijd de passende oplossing voor uw specifieke eisen. Ook voor de renovatie of het aanbrengen van dakbeschot  bieden wij  vakwerk.

Wij zijn er op ingesteld om complete daken voor u te kunnen realiseren. U kunt uitgaan van een professionele afwerking bij het aanbrengen van complete hellende daken met de daartoe behorende details. Dus zoekt u een dakdekker in Tilburg of omstreken? Bel dan Roofing Solutions!

diensten

Overige specialisaties

Benieuwd waarvoor wij u nog meer van dienst kunnen zijn? Dat leest u hieronder. Mocht u zodoende meer informatie willen over onze overige diensten, schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen via onderstaande contactgegevens.

1. STEELDECK

Soms is het verstandig om het hele dak door een en dezelfde aannemer te laten maken. Indien gewenst kan Roofing Solutions B.V. voor u niet alleen de dakbedekking met isolatie plaatsen, maar ook de onderliggende stalen dakplaten monteren.

 

2. SPORTCENTRA

Het zwemwater en de ruimtes in openbare zwembaden in sporthallen worden vaak 24/7 tot hogere temperaturen opgestookt en daardoor is ook de relatieve vocht veel anders dan in bijvoorbeeld een magazijn of productieruimte. Hier gelden andere richtlijnen waarmee Roofing Solutions B.V. veel ervaring heeft.

 

3. SILO’S & MOLENS

Omdat we dagelijks bezig zijn met het verwerken van kunststof folie kunnen we behalve het waterdicht maken van daken ook andere objecten waterdicht of vloeistofdicht maken zoals ronde silo’s en molens. In tegenstelling tot daken die veelal rechthoekig zijn.

 

De experts in dakbedekking voor Tilburg en omgeving

Vanwege onze werkzaamheden met betrekking tot dakwerkzaamheden in Tilburg en omstreken, heeft het team van ons dakdekkersbedrijf ruime ervaring opgedaan, en dus kennis van zaken. In onze ogen is ervaring de beste leerschool. Door het uitvoeren van de werkzaamheden leer je immers omgaan met het vinden en toepassen van oplossingen op maat voor iedere afzonderlijke werksituatie.

De kennis die het team van ons dakdekkersbedrijf in Tilburg hiermee opdoet is eveneens van toegevoegde waarde voor het uitoefenen van hun werkzaamheden.  Wij bieden daarbij gedegen oplossingen voor uw dakbedekking. Roofing Solutions helpt u weer op het droge. Neem contact met ons op en ervaar waarom u met uw zoektocht naar dakdekker Tilburg bij ons aan het juiste adres bent.

“Ruim 30 jaar ervaring van vader op zoon”

Lees hieronder voor welke services wij u nog meer van dienst kunnen zijn en neem vrijblijvend contact met ons op indien u vragen heeft of meer te weten wil komen!

Kantoor

Nobelstraat 28F        
5051DV Goirle

Telefoon

+31 (0)13 203 33 08

Email

info@roofingsolutions.nl

Social Media

Volg je ons al?