24/7 service

Afspraak is afspraak

Hoge kwaliteit, snelheid en flexibiliteit

Een optimale oplossing voor ieder dak

No-nonsense mentaliteit

Bewezen partner in de bouw- en renovatie branche

Wij zijn Roofing Solutions, wij zijn de strijders, de knokkers, de mannen van aanpakken, de mannen van de meters. Kortom een allround dakdekkersbedrijf met de focus op de industriële nieuwbouw en renovatie. Wij zullen er altijd naar streven de belangen te behartigen van al onze partners en relaties. De bouw maken we immers samen.

01.

NEEM CONTACT OP

Van nature is Roofing Solutions B.V. een PVC dakdekkersbedrijf. Door de flexibiliteit van PVC, kun je kort gezegd ‘bijna’ alles maken. Deze dakbedekking biedt uitstekende mogelijkheden om opvallende en onderscheidende daken te mee maken. Deze dakbedekking is in verschillende kleuren te krijgen en voor het aanbrengen hier van is geen open vuur nodig. Hierdoor heeft het een korte verwerkingstijd en is het prijstechnisch het meest interessant. Met een levensduur van 20 tot 25 jaar is deze kunststof dakbedekking kortom, ideaal voor elke type dak!

Flexibel

UV-bestendig

Prijstechnisch het voordeligst

Korte verwerkingstijd

Universeel toepasbaar

20-25 jarige levensduur

Q

Weekmakers

Q

Verkleurd snel

Q

Trekt vuil aan / wordt snel glad

Q

Weersafhankelijke verwerking

Q

Langere verwerkingstijd

Q

Prijstechnisch duurder

02.

WIJ KOMEN INVENTARISEREN

EPDM en TPO dakbanen bevatten geen weekmakers en geen halogene vuur-vertragende middelen. Dit maakt deze type dakbedekkingen uiterst bestand tegen UV-straling en ozon. De membranen worden ook niet aangetast door schimmels of door andere vaak voorkomende chemicaliën op het dak.
De afgelopen decennia werden EPDM en TPO dakbedekkings-systemen met succes geplaatst op duizenden kleine residentiële en grote industriële daken wereldwijd. Door de uitgebreide trainingen, die worden aangeboden voor de verwerker, maakt het dat deze type dakbedekkingen tot het hoog-segment behoren. Wij bieden u deze hoogwaardige producten graag aan en adviseren u graag verder in welk type dak-systeem, deze het beste kunnen worden toegepast!

Geen weekmakers

Kleurvast

Trekt weinig vuil aan

Duurzaam

30-50 jarige levensduur