ZAKELIJK EN PARTICULIER

DAKRENOVATIES

 

Wat voor type dakbedekking geschikt is voor uw dak, hangt vaak af van de functie van een dak. Wordt uw dak bv. frequent belopen, wordt het dak gebruikt voor PV-panelen, wordt het dak uiteindelijk voorzien van sedum. Met dit soort vragen, stellen wij voor opdrachtgever en/of eindgebruiker een maatwerk advies op, om zo tot de juist oplossing te komen!

P a r t i c u l i e r

Snel een nieuw dak nodig?

 

Elk dak is anders. Door met u mee te kijken naar de situatie bieden wij de beste oplossingen voor uw dak. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen en budget.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij snel schakelen en goed op de situatie inspelen. Zo is uw renovatie binnen no-time gepland, uitgevoerd en opgeleverd. En kunt u weer zorgeloos verder. 

Of het nu platte daken, hellende daken of andere soorten daken betreft, wij hebben altijd de passende oplossing voor uw specifieke eisen. Ook voor de renovatie of het aanbrengen van dakbeschot of isolatiemateriaal bieden wij een sterk staaltje vakwerk.

Z a k e l i j k

Een nieuw dak voor uw hal of bedrijfspand

Heeft uw hal of bedrijfspand snel een dakrenovatie nodig? Wij bieden de scherpste prijzen voor de beste kwaliteit! Wij denken mee in duurzame mogelijkheden, die kunnen resulteren in fiscale voordelen, zodat u weer snel kunt doen waar u goed in bent .. Ondernemen!

Kantoor

Nobelstraat 28F        
5051DV Goirle

Telefoon

+31 (0)13 203 33 08
+31 (0)6 52 57 34 79

Email

info@roofingsolutions.nl

Social Media

Volg je ons al?