ZAKELIJK EN PARTICULIER

DAKRENOVATIE BEDRIJFSHAL

Wat voor type dakbedekking geschikt is voor uw dak, hangt vaak af van de functie van een dak. Wordt uw dak bv. frequent belopen, wordt het dak gebruikt voor PV-panelen, wordt het dak uiteindelijk voorzien van sedum. Met dit soort vragen, stellen wij voor opdrachtgever en/of eindgebruiker een maatwerk advies op, om zo tot de juist oplossing te komen!de belangen te behartigen van al onze partners en relaties. De bouw maken we immers samen.

Renovatie bij stormschade

Renovatie bij Brandschade

Renovatie bij Calamiteiten

Renovatie voor verouderde daken

Zowel zakelijk & particulier

W e r k g e b i e d

“Werkend van Groningen tot in België en van Rotterdam tot in Duitsland”

Bij Roofing Solutions, zijn we gespecialiseerd in het renoveren van bedrijfshallen. Wij begrijpen dat een bedrijfshalrenovatie een grote investering kan zijn en bieden daarom op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw budget en wensen. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende renovatiemethoden, zoals het verwijderen van de complete dakbedekking of enkel overlagen van de oude dakbedekking.

Onze expertise ligt in het gebruik van kunststof dakbedekkingen, zoals POCB, TPO en PVC. Deze materialen zijn duurzaam, onderhoudsarm en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Bovendien zijn ze licht van gewicht, waardoor ze de belasting van uw dak verminderen en bijdragen aan de energie-efficiëntie van uw bedrijfshal.

Ons team van ervaren en gecertificeerde dakdekkers staat klaar om uw renovatieproject tot een succes te maken. Wij werken snel, efficiënt en leveren hoogwaardige resultaten die aan uw verwachtingen voldoen.

Opererend als dakdekkersbedrijf in Tilburg-Goirle verzorgen wij dakwerken door heel Nederland, maar ook in België & Duitsland. Absolute kwaliteit nemen wij daarbij als uitgangspunt en einddoel. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen uw bedrijfshal te renoveren.

P a r t i c u l i e r

Een nieuw dak of renovatie van uw dak nodig?

 

Elk dak is anders. Door met u mee te kijken naar de situatie bieden wij de beste oplossingen voor uw dak. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen en budget.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij snel schakelen en goed op de situatie inspelen. Zo is de renovatie van uw dak binnen no-time gepland, uitgevoerd en opgeleverd. 

Of het nu platte daken, hellende daken of andere soorten daken betreft, wij hebben altijd de passende oplossing voor uw specifieke eisen. 

Z a k e l i j k

Een nieuw dak voor uw hal of bedrijfspand nodig?

Heeft uw hal of bedrijfspand snel een dakrenovatie nodig? Scherpe prijzen voor de beste kwaliteit! Wij denken mee in duurzame mogelijkheden, die kunnen resulteren in fiscale voordelen, zodat u weer snel kunt doen waar u goed in bent .. Ondernemen!

Of het nu platte daken of hellende daken betreft, wij hebben altijd de passende oplossing voor uw specifieke eisen. Ook voor renovatie of het aanbrengen van dakbeschot of isolatiemateriaal staat ons team van ervaren en gecertificeerde dakdekkers klaar om uw renovatieproject tot een succes te maken.

TESTIMONIAL

Tevreden Partners

“Wij zijn erg tevreden over de manier van werken, Roofing Solutions levert kwaliteit af en staat onmiddellijk klaar mochten er toch ooit opmerkingen zijn of problemen of klachten voordoen. Dat vinden we heel erg belangrijk voor onze klanten. Roofing Solutions is voor ons een efficiënte Can-Do onderneming met het juiste hart voor een klant.”

“Roofing Solutions is een zeer fijn bedrijf om zaken mee te doen. Je merkt echt dat het een familiebedrijf is en dat hard werken hoog in het vaandel staat. Het een zeer loyaal bedrijf die met wederzijds respect het gesprek aan gaan als zaken niet lekker lopen. Bovendien worden afspraken nagekomen. Kortom een fijn bedrijf om mee samen te werken.”

Kantoor

Nobelstraat 28F        
5051DV Goirle

Telefoon

+31 (0)13 203 33 08

Email

info@roofingsolutions.nl

Social Media

Volg je ons al?