ZAKELIJK EN PARTICULIER

DAKRENOVATIES

 

Wat voor type dakbedekking geschikt is voor uw dak, hangt vaak af van de functie van een dak. Wordt uw dak bv. frequent belopen, wordt het dak gebruikt voor PV-panelen, wordt het dak uiteindelijk voorzien van sedum. Met dit soort vragen, stellen wij voor opdrachtgever en/of eindgebruiker een maatwerk advies op, om zo tot de juist oplossing te komen!

W e r k g e b i e d

“Werkend van Groningen tot in België en van Rotterdam tot in Duitsland”

Als uw betrouwbare specialist in kunststof dakwerken in omgeving Tilburg levert Roofing Solutions B.V. diverse werkzaamheden van topkwaliteit. Wij werken met een goed geolied team van onderaannemers en staan dag en nacht paraat om uw dak weer ‘waterproof’ te maken. Ons team is goed opgeleid en ervaren in alles wat komt kijken bij gedegen dakbedekking. Een goed en stevig dak boven uw hoofd is immers van een niet te onderschatten waarde. Bij onze werkzaamheden kunt u denken aan renovatie en onderhoud van oude platte daken tot het maken van complete nieuwe dakoppervlakten.

Roofing Solutions B.V. onderscheidt zich van andere dakdekkersbedrijven door gedegen professionaliteit en doelgerichte oplossingen op maat. Daken zijn niet per definitie uniform en vragen vaak om een flexibele en slimme aanpak. Roofing Solutions B.V. heeft de kennis en de up-to-date materialen en technieken om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden geheel conform de afspraken worden gerealiseerd.

Opererend als dakdekkersbedrijf in Tilburg-Goirle verzorgen wij dakwerken door heel Nederland, maar ook in België & Duitsland. Absolute kwaliteit nemen wij daarbij als uitgangspunt en einddoel.

P a r t i c u l i e r

Snel een nieuw dak nodig?

 

Elk dak is anders. Door met u mee te kijken naar de situatie bieden wij de beste oplossingen voor uw dak. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen en budget.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij snel schakelen en goed op de situatie inspelen. Zo is uw renovatie binnen no-time gepland, uitgevoerd en opgeleverd. En kunt u weer zorgeloos verder. 

Of het nu platte daken, hellende daken of andere soorten daken betreft, wij hebben altijd de passende oplossing voor uw specifieke eisen. Ook voor de renovatie of het aanbrengen van dakbeschot of isolatiemateriaal bieden wij een sterk staaltje vakwerk.

Z a k e l i j k

Een nieuw dak voor uw hal of bedrijfspand

Heeft uw hal of bedrijfspand snel een dakrenovatie nodig? Wij bieden de scherpste prijzen voor de beste kwaliteit! Wij denken mee in duurzame mogelijkheden, die kunnen resulteren in fiscale voordelen, zodat u weer snel kunt doen waar u goed in bent .. Ondernemen!

Of het nu platte daken, hellende daken of andere soorten daken betreft, wij hebben altijd de passende oplossing voor uw specifieke eisen. Ook voor de renovatie of het aanbrengen van dakbeschot of isolatiemateriaal bieden wij een sterk staaltje vakwerk.

TESTIMONIAL

Tevreden Partners

“Wij zijn erg tevreden over de manier van werken, Roofing Solutions levert kwaliteit af en staat onmiddellijk klaar mochten er toch ooit opmerkingen zijn of problemen of klachten voordoen. Dat vinden we heel erg belangrijk voor onze klanten. Roofing Solutions is voor ons een efficiënte Can-Do onderneming met het juiste hart voor een klant.”

“Roofing Solutions is een zeer fijn bedrijf om zaken mee te doen. Je merkt echt dat het een familiebedrijf is en dat hard werken hoog in het vaandel staat. Het een zeer loyaal bedrijf die met wederzijds respect het gesprek aan gaan als zaken niet lekker lopen. Bovendien worden afspraken nagekomen. Kortom een fijn bedrijf om mee samen te werken.”

Kantoor

Nobelstraat 28F        
5051DV Goirle

Telefoon

+31 (0)13 203 33 08
+31 (0)6 52 57 34 79

Email

info@roofingsolutions.nl

Social Media

Volg je ons al?