Wat doen wij

DAKBRIGADE

De Dakbrigade, een nieuw segment binnen onze firma Roofing Solutions. In het leven geroepen, om nog sneller en nog preciezer te kunnen reageren bij lekkages en noodsituaties. De dakbrigade opereert enkel business to business en is dus uw beste verdediging tegen invloeden van buitenaf. Hieronder onze dakbrigade services voor u op een rijtje.

01. 24/7 LEKKAGE service

Bij een lekkage of noodsituatie staat onze dakbrigade 24/7 voor u klaar. Wij zorgen en ontzorgen u als bedrijf, zodat u weer zo snel mogelijk naar behoren kan functioneren.

02. BRAND- EN STORMSCHADES

Bij brand- en stormschades, dient er snel en adequaat gereageerd te worden. Onze calamiteitendienst staat direct klaar om de noodzakelijke problemen voor u tijdelijk op te lossen.

03. Onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom voorzien wij ook in het onderhoud van daken. Hiervoor kunt u ons per opdracht inschakelen of een onderhoudscontract met ons afsluiten.

01. 24/7 LEKKAGE SERVICE

Bij een lekkage of noodsituatie staat onze dakbrigade 24/7 voor u klaar. Wij zorgen en ontzorgen u als bedrijf, zodat u weer zo snel mogelijk naar behoren kan functioneren. Onze monteurs beheersen de juiste skills en zijn voorzien van up-to-date techniek.

Business to Business dienstverlening

24/7 Service bij lekkage of noodsituatie

02. CALAMITEITENDIENST BIJ BRAND- OF STORMSCHADE

Ook wanneer uw dak schade heeft opgelopen door een brand of storm, zijn wij uw partner bij uitstek! U bent bij ons aan het juiste adres voor complete sloopwerken en heropbouw van dakconstructies. 

Bij brand- en stormschades, dient er snel en adequaat gereageerd te worden. Onze calamiteitendienst staat direct klaar om de noodzakelijke problemen voor u tijdelijk op te lossen.

Met een waterdicht rapport richting de verzekering, lossen wij de problemen op en helpen wij u weer snel op het droge, zodat uw bedrijf weer snel operationeel is.

Adequate calamiteitendienst bij brand- of stormschade

Schadebeperking door tijdelijke noodoplossing

Waterdicht verzekeringsrapport

Binnen no-time een nieuw dak

Telefoonnummer Calamiteitendienst 24/7

+31 (0)6 83 59 01 17 / +31(0)6 52 57 34 79

OF STUUR EEN WHATSAPP BERICHT

E-mailadres

Telefoonnummer Kantoor Tussen 08.00-17.00 uur

+31 (0)13 203 33 08

03. ONDERHOUD

De minimaal verwachte levensduur van daken is tegenwoordig al gauw 25 jaar. Al die tijd vinden continu invloeden van bovenaf plaats zoals warmte, kou, wind en regen. Dat vergt een aanzienlijke prestatie van de dakbedekking. Daarnaast nemen ook de activiteiten op het dak zelf toe door bijvoorbeeld het plaatsen van zonnepanelen, daktuinen, gevelonderhoud installaties en GSM-antennes.

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom voorzien wij ook in onderhoud en inspectie van daken. Hiervoor kunt u ons per opdracht inschakelen of een onderhoudscontract met ons afsluiten. Met een onderhoudscontract heeft u minder kans op calamiteiten en het contract neemt u zorg uit handen. Wij plannen de werkzaamheden immers in, zodat het onderhoud niet vergeten wordt en het contract geeft u een voorkeurspositie bij een onverhoopte calamiteit.

Na uitgevoerd onderhoud en inspectie ontvangt u van ons een rapportage naar aanleiding van de werkzaamheden, waarmee u bij een calamiteit altijd sterk staat richting uw verzekering.

Voorkomen is beter dan genezen

Minder kans op calamiteiten met onderhoudscontract

Een onderhoudscontract neemt u de zorg uit handen

Voorrang bij een onverhoopte calamiteit

Onderhoudsrapportage na werkzaamheden

Garantie verlenging

Ook in te schakelen per opdracht

Telefoonnummer mobiel

+31 (0)6 83 59 01 17

Telefoonnummer Kantoor

+31 (0)13 203 33 08