Brand & Stormschade

 

Wat mag u van ons verwachten en waar staan wij voor? Na het eerste contactmoment maken wij met u een afspraak en ontvangt u van ons een vrijblijvende en geheel persoonlijke prijsopgave. Indien u ons dan de opdracht geeft, doen wij vervolgens waar wij goed in zijn.

01.

Verzekeringen blabla

Van nature is Roofing Solutions B.V. een PVC dakdekkersbedrijf. Door de flexibiliteit van PVC, kun je kort gezegd ‘bijna’ alles maken. Deze dakbedekking biedt uitstekende mogelijkheden om opvallende en onderscheidende daken te mee maken. Deze dakbedekking is in verschillende kleuren te krijgen en voor het aanbrengen hier van is geen open vuur nodig. Hierdoor heeft het een korte verwerkingstijd en is het prijstechnisch het meest interessant. Met een levensduur van 20 tot 25 jaar is deze kunststof dakbedekking kortom, ideaal voor elke type dak!

Flexibel

UV-bestendig

Prijstechnisch het voordeligst

Korte verwerkingstijd

Universeel toepasbaar

20-25 jarige levensduur

Q

Weekmakers

Q

Verkleurd snel

Q

Trekt vuil aan / wordt snel glad

Q

Weersafhankelijke verwerking

Q

Langere verwerkingstijd

Q

Prijstechnisch duurder

02.

Kostenloos gerepareerd

EPDM en TPO dakbanen bevatten geen weekmakers en geen halogene vuur-vertragende middelen. Dit maakt deze type dakbedekkingen uiterst bestand tegen UV-straling en ozon. De membranen worden ook niet aangetast door schimmels of door andere vaak voorkomende chemicaliën op het dak.
De afgelopen decennia werden EPDM en TPO dakbedekkings-systemen met succes geplaatst op duizenden kleine residentiële en grote industriële daken wereldwijd. Door de uitgebreide trainingen, die worden aangeboden voor de verwerker, maakt het dat deze type dakbedekkingen tot het hoog-segment behoren. Wij bieden u deze hoogwaardige producten graag aan en adviseren u graag verder in welk type dak-systeem, deze het beste kunnen worden toegepast!

Geen weekmakers

Kleurvast

Trekt weinig vuil aan

Duurzaam

30-50 jarige levensduur

03.

10 jaar garantie

Bitumineuze dakbedekkingen worden al decennia lang verwerkt en heeft zich bewezen, een kwalitatief sterk product te zijn. Toch zijn wij als bedrijf afgestapt van de verwerking hier van. De grootste reden is het brand vrij werken. De brandverzekering liegt er niet om en daar bij vergt het ergonomisch veel van onze monteurs.
De nieuwe POCB dakbedekking brengt hier door veel voordelen met zich mee en daarnaast oogt het zelfs veel op bitumen. Daarmee gaat dit type dak ook nog langer mee dan de traditionele bitumen daken. De gemiddelde levensduur van dit dak-systeem is namelijk meer dan 30 jaar.

Anti-slip

Geen open vuur

Kleurvast

Trekt weinig vuil aan

Duurzaam / Recyclebaar

30-35 jarige levensduur

Q

Weersafhankelijke verwerking

Q

Langere verwerkingstijd

Q

Prijstechnisch gemiddeld

Q

Weersafhankelijke verwerking

Q

Prijstechnisch het duurste materiaal

04. 

HYBRIDE DAKBEDEKKINGEN/          BITUMEN VERVANGERS

Als laatste voegen wij Resitrix toe aan onze verwerkbare vakgebieden. Dit Hybride product, noemen wij ook wel de Roll-Roys onder de dakbedekkingen. Dit product heeft als toplaag een EPDM en een SBS (bitumen) onderlaag. Resitrix is ideaal geschikt voor balkondaken, dakterrassen of dakgoten, maar in principe een universeel toepasbare dakbedekking.

Anti-slip

Geen open vuur

Trekt weinig vuil aan

Uiterst duurzaam

Universeel toepasbaar

50 jarige levensduur

“Wij hanteren hoge standaarden om consequent top performance te leveren”

your roof more than just waterproof

10 + 13 =

Kantoor

Nobelstraat 28F
5051DV Goirle

Telefoon

+31 (0)13 203 33 08
+31 (0)6 52 57 34 79

Email

info@roofingsolutions.nl

Social Media

Volg je ons al?