24/7 dakdekker service

 

Wat mag u van ons verwachten en waar staan wij voor? Na het eerste contactmoment maken wij met u een afspraak en ontvangt u van ons een vrijblijvende en geheel persoonlijke prijsopgave. Indien u ons dan de opdracht geeft, doen wij vervolgens waar wij goed in zijn.

24/7 Service

Bij lekkage of noodsituatie staan onze dakbrigade 24/7 voor u klaar. Wij zorgen en ontzorgen u als bedrijf, zodat u weer zo snel mogelijk naar behoren kan functioneren. Onze monteurs beheersen de juiste skills en zijn voorzien van up to date techniek.

Voor direct contact bel +31683590117 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier. Let op, bent u particulier? Dan is dit formulier niet voor u bedoeld. Roofing Solutions biedt deze dienst slechts voor bedrijfsmatige instellingen en opdrachtgevers aan.

 

Service & onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom voorzien wij ook in onderhoud van daken. Hiervoor kunt u ons per opdracht inschakelen. Of een onderhoudscontract met ons afsluiten. Met een onderhoudscontract heeft u minder kans op calamiteiten en het contract neemt u zorg uit handen. Wij plannen de werkzaamheden op contractbasis immers in zodat het onderhoud niet vergeten wordt en u heeft altijd een voorkeurspositie mocht er onverhoopt toch een calamiteit zijn.

 

R e n o v a t i e

24/7 Dakdekker

 

Elk dak is anders. Door met u mee te kijken naar de situatie bieden wij de beste oplossingen voor uw dak. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen en budget.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij snel schakelen en goed op de situatie inspelen. Zo is uw renovatie binnen no-time gepland, uitgevoerd en opgeleverd. En kunt u weer zorgeloos verder. 

Of het nu platte daken, hellende daken of andere soorten daken betreft, wij hebben altijd de passende oplossing voor uw specifieke eisen. Ook voor de renovatie of het aanbrengen van dakbeschot of isolatiemateriaal bieden wij een sterk staaltje vakwerk.

B r a n d – / s t o r m s c h a d e s

calamiteitendienst

Ook wanneer uw dak schade heeft opgelopen door een brand of storm, zijn wij uw partner bij uitstek! U bent bij ons aan het juiste adres voor complete sloopwerken en heropbouw van dakconstructies. 

Bij brand- en stormschades, dient er snel en adequaat gereageerd te worden. Onze calamiteitendienst staat direct klaar om de noodzakelijke problemen voor u tijdelijk op te lossen.

Met een waterdicht rapport richting de verzekering, lossen wij de problemen op en helpen wij u weer snel op het droge, zodat uw huishouden of uw bedrijf weer snel operationeel is.

Kantoor

Nobelstraat 28F         5051DV Goirle

Telefoon

+31 (0)13 203 33 08
+31 (0)6 52 57 34 79

Email

info@roofingsolutions.nl

Social Media

Volg je ons al?